Om BesteForsikringer.no

Hva er BesteForsikringer.no?

BesteForsikringer.no er en gratis tjeneste der du både kan innhente tilbud på forsikring og samtidig få nyttig informasjon og tips. Det er viktig å huske på at tjenesten ikke er en tilbudskalkulator. Det betyr at tilbudene du får ikke er automatisk generert, men er laget av mennesker, på bakgrunn av informasjonen du har skrevet i skjemaet. Det gjør at du får konkrete og relevante tilbud. Skreddersydd etter dine behov og ønsker. Det betyr også at du kan få gode råd og oppfølging av forsikringsrådgivere i ettertid.

Hvordan fungerer det?

Du fyller kun ut ett skjema. Her oppgir du nødvendig informasjon og velger hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Dermed blir du kontaktet av de forsikringsselskapene du valgte med gode tilbud. Så er det opp til deg å sammenligne tilbudene du får. BesteForsikringer.no gjør det enkelt for deg å sammenligne vilkår og priser på forsikringer.

Koster tjenesten noe?

Nei, den er helt gratis og uforpliktende! Det betyr at om du ikke er fornøyd med noen av tilbudene, kan du enkelt takke nei. Forsikringsselskapene er klar over at de konkurrerer med andre og strekker seg ekstra langt for å få deg som kunde.

Hvor lang tid det før du får svar?

Vanligvis tar det alt fra noen timer til 3 arbeidsdager. Vårt mål er at alle henvendelser skal bli svart på innen senest tre dager. Siden tilbudene blir skreddersydd og laget av mennesker, må du påregne noe svartid.

Hvem gir deg tilbud?

Du får kun tilbud fra de forsikringsselskapene du selv har valgt. Informasjonen du oppgir i skjemaet blir altså sendt direkte til disse selskapene, og brukes ikke til noe annet.

Hvem er vi?

Vi er en gjeng som ønsket å hjelpe privatpersoner med å gjøre forsikringer lettere for mannen i gata. For veldig mange, er dette et stort og forvirrende område. Det ønsket vi å gjøre noe med. Derfor lagde vi BesteForsikringer.no – for å forenkle og samle informasjon og tips om forsikringer på ett sted. I tillegg til gi muligheten til å få tilbud på forsikring fra flere forsikringsselskaper. Dermed kan du ta et smartere valg, og få en smartere hverdag.