Få beste ansvarsforsikring

Når bilen din er registrert er det obligatorisk med en ansvarsforsikring. Etter bilansvarsloven vil ansvar inkludere erstatningsansvar. Forsikringen vil altså dekke skader på personer uten noe beløpsgrense. Skader på andres bygninger, gjenstander og kjøretøy vil bli dekket opptil 10 millioner kroner. En bilforsikring vil gjelde for varebiler og personbiler med en totalvekt på inntil 3500 kg.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Få en billig ansvarsforsikring med kun 3 enkle steg!

1. Fyll ut ett skjema

Du fyller kun ut ett skjema – som sendes til flere selskaper.  Vi gjør den tidkrevende jobben for deg!

2. Velg selskaper

Velg opp til fem selskaper som du ønsker tilbud fra. Vi har samlet de trygge og beste selskapene på ett sted.

3. Få beste tilbud

Selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde – og vil strekke seg langt for å gi deg gode tilbud.

Sammenlign tilbud på ansvarsforsikring fra flere forsikringsselskaper

+ mange flere: Codan, Enter, Frende, IF,Storebrand, Vardia, osv.

Få billig ansvarsforsikring

Ønsker du en billig ansvarsforsikring som samtidig dekker dine behov? – klikk her

Få beste ansvarsforsikring

Få den beste ansvarsforsikring ved å innhente flere forskjellige tilbud. Vi kan hjelpe deg – sjekk her

Prøv vår forsikringskalkulator

Bruk vår forsikrings kalkulator for å få de beste tilbudene – start nå

Føl deg trygg med en god bilforsikring

Har du god nok ansvarsforsikring?

Når du har en bil er det viktig at du får den forsikringen som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Det koster deg ingenting om du bytter forsikringsselskap hvis du får et bedre tilbud.

Visste du at

Nordmenn byttet forsikringsselskap i 2017

Det er enklere enn du tror!

  1. Du kan bytte når du vil
  2. Det nye selskapet avslutter din gamle forsikringsavtale
  3. Det koster deg ingenting

Ansvarsforsikring bil

Når det kommer til bilforsikring tilbyr som regel forsikringsselskapene 3 forskjellige dekninger.

Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og fullkasko.

I tillegg til disse dekningene er det flere forsikringsselskaper som tilbyr en enda bedre dekning. Denne heter som regel superkasko, kasko pluss og lignende.

Er du godt nok dekket dersom et uhell skjer?

Sjekk forsikringene dine minst én gang i året.

Det lønner seg.

Kjøre uten bilforsikring

Hvis du kjører uten forsikring eller ikke har betalt veiavgift er dette både uansvarlig og ulovlig. Fra 1 mars 2018 vedtok stortinget at man skulle få dagsbøter ved manglende betaling. Da vil du få en bot på kr 150 pr dag du mangler forsikring, det kan fort bli opp til 5000 kr i måneden hvis du ikke har forsikring. Blir du stoppet uten å ha bil forsikring vil du få en stor bot og bli avskiltet på stedet. Verste scenario vil være om du havner i en ulykke uten å ha betalt forsikring, det kan bli veldig dyrt. Erstatningsbeløpet vil du måtte stå for selv. Noe som kan forårsake at du blir økonomisk ruinert.

Det er ikke mange som har råd til å bla opp en million kroner om det skulle skje noe. Flere eksempler viser til en fører som måtte betale opp mot 5 millioner i erstatning, det finnes verre eksempler. Om en person blir skadet vil det koste deg dyrt. Derfor er det eneste tipset: Betal bilforsikringen, det er en viktig del av forsikringer. Uten den så vil du ikke ha den økonomiske tryggheten du ellers kunne hatt. Husk derfor at ved eierskifte, så må forsikringen være på plass.

Hva dekker ansvarsforsikring?

Ansvarsforsikring dekker skader på passasjerer, fører og andre sine kjøretøy og eiendom. Denne forsikringen er lovpålagt, du må altså ha minimum denne forsikringen for å få lov til å kjøre på veiene.

Kjører du uten ansvarsforsikring vil du selv være erstatningspliktig for alle de materielle skader som du er skylden i. Altså alt fra en bulk til mer omfattende skader. Det verste som kan skje er at du er skyld i personskader, da kan erstatningsbeløpet komme på flere millioner. Noe som kan legge økonomien din i ruiner.

Kort oppsummert så dekker ansvarsforsikring skader:

  • du påfører andre dyr og mennesker
  • som er påført annet kjøretøy
  • påført eiendeler og bygninger

Hva er ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring er enkelt og greit en garanti for at skader på andres kjøretøyer eller eiendom blir dekket, hvis du er skyld i et uhell. Den dekker også eventuelle skader på alle personer som er involvert i en ulykke.

Ansvarsforsikring pris

Selv om du kun må ha ansvarsforsikring til bilen din er det lurt å få tilbud fra flere forskjellige forsikringsselskaper. Grunnen til dette er at både prisen og dekningen på ansvarsforsikringen varierer mye i fra de forskjellige forsikringsselskapene. Da er det greit å få en bra dekning til en god pris.

Egenandel ansvarsforsikring

Hos de fleste forsikringsselskaper er det ingen egenandel ved bruk av ansvarsforsikringen. Dette kan variere så her er det lurt å lese seg opp på vilkårene. Dersom du er skylden i uhellet vil du få en bonusreduksjon hos de fleste forsikringsselskaper.

Billigste ansvarsforsikring

Det er mange forskjellige forsikringsselskaper som tilbyr bilforsikring. Derfor er det viktig at du finner den billigste ansvarsforsikring med beste vilkår. Den letteste måten å gjøre dette på er å sammenligne forskjellige tilbud. Ønsker du ikke å bruke mye tid eller energi på dette er du velkommen til å bruke vårt skjema.

Hvorfor må man ha ansvarsforsikring?

Dersom du blir påkjørt og det er den andre sjåføren sin feil, men han har ikke penger til verkstedsregningen. Det er derfor en garanti å ha forsikring.

Hva er trafikkforsikring?

Trafikkforsikring er det samme som ansvarsforsikring.

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring