Få beste delkasko 

Har du en bil er det hovedsakelig tre forskjellige dekninger du kan velge mellom. Det er ansvarsforsikring, delkasko og full kasko. Flere forsikringsselskaper tilbyr også en enda bedre kasko forsikring for de som ønsker maksimal dekning. Denne heter som regel superkasko eller kasko ekstra. Delkasko er en forsikring for de som ønsker bedre dekning enn minste dekningen. Forsikringen passer bra dersom du har en eldre bil med litt verdi.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Få en billig delkasko forsikring med kun 3 enkle steg!

1. Fyll ut ett skjema

Du fyller kun ut ett skjema – som sendes til flere selskaper.  Vi gjør den tidkrevende jobben for deg!

2. Velg selskaper

Velg opp til fem selskaper som du ønsker tilbud fra. Vi har samlet de trygge og beste selskapene på ett sted.

3. Få beste tilbud

Selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde – og vil strekke seg langt for å gi deg gode tilbud.

Sammenlign tilbud på delkaskoforsikring fra flere forsikringsselskaper

+ mange flere: Codan, Enter, Frende, IF,Storebrand, Vardia, osv.

Få billig delkasko forsikring

Ønsker du en billig delkaskoforsikring som samtidig dekker dine behov? – klikk her

Få beste delkasko forsikring

Få den beste delkaskoforsikring ved å innhente flere forskjellige tilbud. Vi kan hjelpe deg – sjekk her

Prøv vår forsikringskalkulator

Bruk vår forsikrings kalkulator for å få de beste tilbudene – start nå

Føl deg trygg med en god delkasko

Har du god nok delkasko forsikring?

Når du har en bil er det viktig at du får den forsikringen som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Det koster deg ingenting om du bytter forsikringsselskap hvis du får et bedre tilbud.

Visste du at

Nordmenn byttet forsikringsselskap i 2017

Det er enklere enn du tror!

  1. Du kan bytte når du vil
  2. Det nye selskapet avslutter din gamle forsikringsavtale
  3. Det koster deg ingenting

Delkasko bil

Når det kommer til bilforsikring tilbyr som regel forsikringsselskapene 3 forskjellige dekninger. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og fullkasko.

I tillegg til disse dekningene er det flere forsikringsselskaper som tilbyr en enda bedre dekning. Denne heter som regel superkasko, kasko pluss og lignende.

Er du godt nok dekket dersom et uhell skjer?

Sjekk forsikringene dine minst én gang i året.

Det lønner seg.

Hva er delkasko?

Delkasko er et billigere alternativ til bilforsikring. Denne dekningen vil være aktuell og bra for de som har en eldre bil som ikke er verdt så mye. Dette er fordi at de økonomiske konsekvensene ikke vill være så store dersom bilen blir ødelagt i en ulykke.

Hva dekker delkasko?

Delkasko dekker hovedsakelig bilskader ved skade på personer utenfor og i bilen og skader som er påført bygninger, eiendeler og annet kjøretøy. I tillegg til dette dekker delkasko:

  • Redning og veilhjelp
  • Rettshjelp
  • Tyveri eller tyveriforsøk
  • Skade på glassruter
  • Brann

 

Delkasko eller ansvar?

Når du skal velge dekning på din forsikring kan det være vanskelig å velge mellom ansvarsforsikring og delkasko. Denne vurderingen burde tas i utgangspunktet for hva verdien av bilen din er verdt og hvor store de økonomiske konsekvensene vil bli for deg dersom en ulykke skulle skje.

Velger du ansvar vil ikke skader på din egen bil bli dekket, derfor må du kunne håndtere kostnadene for hva en reparasjon vil koste og i verste fall kjøpe ny bil. Her må du selv vurdere utgiftene med ansvar mot å ha delkasko. Hvis mellomlegget mellom ansvarsforsikring og delkasko er veldig stort kan det kanskje lønne seg å spare mellomlegget i tilfelle en ulykke skjer. For å kunne vite hvor mye du kan spare må du få en pris på både ansvar og delkasko. Dette kan du lett finne gjennom vårt skjema.

Delkasko eller kasko?

Det finnes ingen fasitsvar på om du vurde velge full kasko eller delkasko. Normalt kan det være greit å velge kasko om bilen sin verdi er over 100.000 kroner. Dette vil tilsvare nye eller relativt nye biler.

Du må selv ta en vurdering om hvor dyrt det vil bli for deg om bilen din skulle blitt ødelagt, og om du kan håndtere kostnadene dersom det skulle skje. Har du en eldre bil er det oftere gunstig å velge en delkasko, og heller spare mellomlegget dersom noe skulle skje.

Veihjelp ved delkasko

Har du delkasko vil du få dekket veihjelp og redning.

Hærverk på bil

Dersom du har delkasko vil hærverk i forbindelse med tyveriforsøk bli dekket.

Sjekk pris på delkasko

Prisen på delkasko varierer mye i fra de ulike forsikringsselskapene. Dersom du ønsker å spare penger kan det være lurt å få pris fra flere forskjellige selskaper. Er du prisbevist kan det være mye penger å spare her.

Hvis du ønsker å innhente tilbud på delkasko fra flere forskjellige selskaper kan du gjøre dette gjennom oss. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut ett skjema med informasjon om bilen din og kontaktinformasjon. Deretter velger du hvilke selskaper du ønsker å motta tilbud fra. Etter kun noen få dager vil du få flere tilbud som du enkelt og greit kan sammenligne – Velg det beste tilbudet og spar en god del penger!

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring