Forsikring fra CODAN 

Codan forsikring tilbyr mange forskjellige forsikringer til sine kunder. Livet kan fort endre seg, og det vet Codan. Man kan gå fra å bo alene i en leilighet til plutselig å ha en hel familie i et hus. Da er det viktig at man er riktig forsikret, uansett hvilken livsfase man er i. Codan er derfor opptatt av å finne den beste forsikringen til sine kunders behov.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Få rabatt på leiebil ved å flytte forsikringer til Codan

Har du god nok forsikring?

Når du har en forsikring er det viktig at du får den forsikringen som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har. Sjekk at du har valgt riktig dekning fra Codan.

Forsikringer Codan tilbyr

Codan tilbyr en rekke forskjellige forsikringer. Du kan blant annet velge mellom:

 • Båtforsikring
 • Verdisaker
 • Barn
 • Ulykke
 • Reiseforsikring
 • Innbo
 • Bil
 • Hus
 • Hytte og fritidshus
 • Husdyr
 • Campingbil
 • Tilhenger
 • Moped
 • Veteranbil
 • Motorsykkel
 • Campingvogn
 • Snøscooter

 

Codan reiseforsikring

Den beste reiseforsikringen til Codan har vilkårsgaranti. Altså, om du har reiseforsikring pluss, vil Codan garantere at du skal ha minst like bra eller bedre vilkår som du hadde i ditt forrige forsikringsselskap. Skulle du vært på ferie med leiebil og få en skade, vil Codan dekke egenandelen.

Utvider du familien din vil også reiseforsikringen bli utvidet. Med dette vil din ektefelle/samboer, barnebarn, barn og oldebarn gå under samme forsikring. Blir bagasjen din bli savnet over en periode eller borte, vil Codan dekke klær og toalettsaker du trenger for denne perioden.

Er du uheldig og blir syk i utlandet vil Codan dekke kostnadene for sykehus, det blir også gitt ekstra høy erstatning ved ulykkesskade. Oppstår det avbestilling, reiseavbrudd, forsinkelser, tyveri og skade vil du få økt erstatning.

Codan bilforsikring

Som de fleste andre forsikringsselskaper tilbyr også Codan 4 forskjellige forsikringer. Disse dekningene er ansvarsforsikring, delkasko, kasko og kasko pluss. Her må du finne ut hvilket behov du har for å finne riktig forsikring. Om du ikke trenger leiebil dersom noe skulle skje, kan kasko være et greit valg. Men da velger du også bort dekning for motor og elektronikkskade. Hvis du vil ha den beste bilforsikringen er det kasko pluss som gjelder. Denne forsikringen dekker blant annet:

 • Uflaksforsikring
 • Rabatter og fordeler
 • Leiebil når bilen er på verksted
 • Vilkårsgaranti
 • Motor og elektronikkforsikring

 

Erfaringer med Codan

Codan er et stort firma med mange fornøyde kunder. De har en ganske stor kundegruppe, noe som kan være resultatet av at flere har gode erfaringer med dem. Ønsker du å høre spesifikke erfaringer, anbefaler vi at du forhører deg med venner og bekjente om de har noen erfaringer de kan dele.

Codan kundefordeler

Velger du å bli kunde av Codan får du med en rekke fordeler. Samler du alle forsikringene dine hos Codan vil du motta samlerabatter, samtidig vil du få ID forsikring inkludert. Det vil si at hele familien din blir dekket dersom nettmisbruk eller ID tyveri skulle skje. Codan forsikring har vilkårs garanti, det vil si at uansett hvor bra vilkår du har i dag hos ditt forsikringsselskap, har de minst like gode. Andre fordeler du får ved å være kunde hos Codan forsikring er:

 • SAS EuroBonus-poeng
 • Rabatt på dekk og dekkhotell hos Dekk1
 • Gratis spylervæske i ett år – hos alle hurtigruta Carglass sine avdelinger i Norge.
 • 20 % rabatt på leiebil i Norge hos Avis
 • Rabatt på drivstoff fra 36-40 øre per liter med Circle K personkort
 • Codan bolighjelp – gratis rådgivning og tilgang på Codan sitt håndverkernettverk
 • Rabatt på boligalarm fra Falck
 • Rabatt på digital årsabonnement hos båtliv og seilmagasinet

 

Bytte til Codan forsikring

Ønsker du å flytte forsikringene dine til Coda vil de hjelpe deg med å velge rett forsikring. Har du flere forsikringer vil du få samlerabatter. Ved et skifte vil Codan ordne alt det praktiske i forhold til overføring og oppsigelse av de gamle forsikringene dine.

Codan Norge

Codan leverer mange forskjellige forsikringer til både privatpersoner og næringsliv i Norge. De er eid av RSA Insurance Group og er i dag et av de største forsikringsselskap i verden.  

I dag er Codan Norge en del av et Nordisk konsern. Det er 250 ansatte i Codan Norge, hvor de har en markedsandel på 3%.

Har du alle forsikringer hos Codan får du samlerabatt

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring