Forsikring fra DNB

DNB har mange forskjellige forsikringer, da de ønsker at alle deres kunder skal få den forsikringen som passer til deres behov. Velger du de beste forsikringene får du noe som heter dekningsgaranti. Med en dekningsgaranti er du garantert like god dekning eller bedre dekning enn de andre forsikringsselskapene.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Føl deg trygg med riktig dekning

Har du god nok forsikring?

Når du har en forsikring er det viktig at du får den som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Sjekk at du har valgt riktig dekning fra DNB.

DNB Forsikring

DNB har mange ulike forsikringer, og deres ønske er å kunne gi den forsikringen som passer best til sine kunders behov. De beste forsikringene til DNB har dekningsgaranti. Det betyr at DNB garanterer at ingen andre forsikringsselskaper i Norge kan gi deg bedre dekning enn dem. Med andre ord: dekker andre det, dekker de det. Som mange andre forsikringsselskap så har også DNB samlerabatt. Dette betyr at jo flere forsikringer du har samlet hos DNB, jo billigere blir forsikringene dine.

Samlerabattene til DNB kan du regne på denne måten:

3 forsikringer i DNB gir deg – 5 % rabatt

4 forsikringer i DNB gir deg – 10 % rabatt

5 forsikringer i DNB gir deg – 15 % rabatt

Ønsker du å bytte til DNB trenger du ikke styre med masse papirer og signaturer. Forsikringspapirene vil du finne enkelt og greit inne i nettbanken.

Hvorfor velge DNB Reiseforsikring?

Familieøkonomi har kåret DNB sin reiseforsikring som best i test for fjerde år på rad. Valget står mellom Reiseforsikring Best og Basis.

DNB sin reiseforsikring dekker blant annet:

 • Reiselengde på inntil 90 dager, dette gjelder også for reiser over en dag.
 • Ubegrenset egenandelsdekning ved kaskoskade eller tyveri av leiebil når du er på feriereise.
 • Avbestillinger og forsinkelser
 • Det er ubegrenset dekning dersom du må kjøpe en ekstrabillett for å komme tilbake til den planlagte ruten.
 • Medisinsk behandling ved reise og hjemtransport
 • Ved skadet, tapt eller forsinket bagasje.
 • Forsikring vil bli inkludert på gjenstander som du kjøper på reisen.

 

DNB Innbo

Om du har et sted å bo vil sannsynligheten være stor for at du trenger en innboforsikring. DNB Forsikring tilbyr to forskjellige dekninger, du kan velge mellom Innbo Basis og Innbo Best. Vann, ansvar, rettshjelp, brann og mye er inkludert i innboforsikringen. Velger du Innbo Best vil du få den beste dekningen til DNB. Det er flere fordeler ved å velge denne forsikringen, noen av tingene du blir dekket for er:

 • Uhellsforsikring
 • Tyveridekning som er utvidet
 • Dobbel boligforsikring
 • Utvidet dekning for forbrukerelektronikk
 • Flytteforsikringen er utvidet
 • ID tyveri
 • Dekningsgaranti

 

DNB bilforsikring

Velger du å forsikre bilen din hos DNB kan du føle deg trygg og slippe å tenke så mye på bonustap. Bilforsikringen til DNB inkluderer:

 • Konkurransedyktige priser
 • En skade på bilen i året uten bonustap
 • Unik dekningsskade.

 

DNB livsforsikring

DNB tilbyr to forskjellige livsforsikringspakker for deg og familien din. En pakke til barn og ungdom og en for voksne. Ønsker du å forsikre barnet ditt kan du velge mellom tre forskjellige dekninger; basis, pluss og super. Alle disse forsikringene inneholder medisinsk invaliditet, utvidet hjelpestønad, dødsfall, dagpenger sykehus, engangsbidrag til bolig og behandlingsutgifter. Hvis du vil utvide forsikringen kan du velge pluss, da vil du få med Uførekapital og utvalgte sykdommer. Har du ønske om maksimal dekning for ditt barn kan du velge Super dekningen. Da vil du få alle dekningene som er beskrevet over, men i tillegg uførepensjon.

Livsforsikringen til de voksne består også av tre forskjellige dekninger; basis, pluss og super. Velger du basis vil du være dekket ved dødsfall. Det betyr at de etterlatte vil få utbetalt en engangssum. Vil du ha en litt bedre dekning kan du velge pluss. Denne dekker også dødsfall, i tillegg vil du være dekket for kritisk sykdom. Her blir det utbetalt et engangsbeløp hvis du rammes av en kritisk sykdom. Hvis du ønsker maksimal dekning kan du velge super dekningen til DNB. Da vil du få med de tidligere nevnte dekningen, men også uføreforsikring.

DNB dyreforsikring

Har du en hund eller katt vet du hvor dyrt et veterinærbesøk kan bli, dersom det skulle oppstå skade eller sykdom. Med en dyreforsikring hos DNB vil du være dekket for:

 • Veterinærutgifter
 • Medisiner
 • Fødselshjelp
 • Leddsykdommer
 • Kastrering/Sterilisering dersom det er sykdom/skade i kjønnsorganene
 • Rehabilitering
 • Dyr som blir borte
 • Tannsykdommer/skader
 • Tap av bruksverdi
 • Dødsfall

Det er viktig at du leser de ulike vilkårene for å få den dekningen som passer deg best. Summene på veterinærutgiftene vil variere etter hvilken dekning du velger.

Hvorfor velge DNB?

DNB har en stor kundegruppe da de vet hvordan de ulike forsikringene skal passe de forskjellige kundene sitt behov.

Velger du de beste forsikringene vil du få med dekningsgaranti, det betyr at du er garantert bedre eller samme dekning som de andre forsikringsselskapene.

På denne måten er du garantert å få Norges beste forsikring.

Føl deg trygg med garanti fra DNB

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring