Forsikring fra Eika

Eika Forsikring ble startet i 1999. Deres fokus ligger på å tilby forsikringer som dekker både privatpersoner, bedrifter og landbrukskunders behov. De ønsker at deres kunder skal kunne føle seg trygg til enhver tid. Dette skal de gjøre ved å tilby gode forsikringer, som forhindrer at deres kunder står på bar bakke dersom et uhell skulle inntreffe.

 

Tjenesten er gratis og uforpliktende

Føl deg trygg med riktig dekning

Har du god nok forsikring?

Når du har en forsikring er det viktig at du får den som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Sjekk at du har valgt riktig dekning fra Eika.

Tidligere kalt Terra Forsikring

Som tidligere nevnt ble Eika forsikring etablert i 1999. I november 2000 endret de navnet til Terra Forsikring. I 2012 ble styret enig om å endre tilbake til det tidligere navnet Eika. Navnendringen skjedde 21 mars 2013 etter godkjenning bra både generalforsamlingen og finanstilsynet.

Hvorfor Eika Forsikring?

I 2017 hadde Eika Forsikring de mest fornøyde skadeforsikringskundene. Ut i fra EPSI Norge sine målinger kom de best ut med en kundetilfredshetscore på 75,5. Når en skade skjer blir de godt omtalt, med en god og rask skadehåndtering. Det er ikke bare privatpersonene som er fornøyde, Eika forsikring ligger på en andre plass når det kommer til bedriftskundene. Her har de en score på 71,9.

Eika skadeforsikring

Eika Forsikring tilbyr et bredt utvalg av forsikringer som skal skreddersys og tilpasset hver og enkelt sine behov. Dette er for at kundene skal bli dekket på best mulig måte, slik at de kan føle seg trygge til enhver tid. Her er noen av produktene som Eika forsikring tilbyr.

  • Innboforsikring
  • Husforsikring
  • Bilforsikring
  • Reiseforsikring
  • UNG-forsikring
  • Hytteforsikring

 

Hvorfor velge Eika bilforsikring?

Velger du Eika bilforsikring får du en av de beste bonusene på markedet. Startbonusen er på 50%, hvor det maks tar 5 år til du oppnår toppbonusen. Som de fleste andre selskaper har også Eika 4 forskjellige bilforsikringer, ansvarsforsikring, delkasko, kasko og bil pluss.

  • Ønsker du kun den lovpålagte forsikringen kan du velge ansvarforsikring
  • Har du en by bil med høy verdi vil kasko være lurt.
  • Har du en litt eldre bil vil delkasko være midt i blinken.
  • Hvis de ønsker bilforsikring med maksimal dekning vil bil pluss være noe for deg. Da vil du få en leiebil hele perioden hvor bilen din er til reparasjon. Fyller du feil type drivstoff på bilen din vil du være dekket med denne forsikringen. Rensing og tømming vil være inkludert.

 

Eika innboforsikring

Velger du Eika sin innboforsikring kan du velge mellom en ordinær innboforsikring og Innbo pluss. Eika er veldig opptatt av at ingen skal stå på bar bakke dersom et uhell skjer, det skal derfor ikke være mulig om du velger deres forsikring. Har du innbopluss vil du være dekket dersom det oppstår en overraskende hendelse hvor som helst i verden.

Skal du flytte og tingene dine blir skadet under flyttingen vil tingene dine være dekket. Uhellsforsikring er inkludert i innbo pluss. Har du den ordinære innboforsikringen dekkes du for skader som kommer i følge av brann, vann og tyveri. Skulle det skje en naturskade vil tingene dine i boligen din dekkes, og møbler. Denne dekningen har også inkludert rettshjelp

Erfaring med Eika Forsikring

I 2017 kom Eika Forsikring på første plass til EPSI Norge sine målinger, dette tyder på at det er flere som har gode erfaringer. Hvis du ønsker å høre mer spesifikt om andre sine erfaringer kan du forhøre deg med venner og bekjente. Dette er den beste metoden.

Eika Forsikring

Eika forsikring AS ble etablert i 1999.

De tilbyr mange forskjellige forsikringer som skal dekke både bedrifter, privatpersoner og landbrukskunders behov.

Hvis du går inn på deres hjemmeside, kan du hvilke produkter Eika selger mest a

Få 50% i startbonus med Eika sin bilforsikring

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring