Forsikring fra IF

IF forsikring er et samfunnsengasjert forsikringsselskap og har et samarbeid med Trygg Trafikk. I tillegg til å tilby forsikringer i Norge tilbyr IF forsikringer i Danmark, Sverige og Baltikum. Hovedfokuset er at kundene skal føle seg trygge med IF sine forsikringer. Å være kunde hos IF skal lønne seg. De har derfor et eget fordeleprogram og egenandelsfordeler for privatkunder.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Føl deg trygg med riktig dekning hos IF

Har du god nok forsikring?

Når du har en forsikring er det viktig at du får den som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Sjekk at du har valgt riktig dekning fra IF.

IF skadeforsikring

IF forsikring har en veldig kort behandlingstid på sine skadebehandlinger, den ligge på omtrent 24 timer. Innen den tid har de løst over 50% av skadesakene som har kommet inn. Kundene som har gitt tilbakemelding ved en skadebehandling har gitt et snitt på 8,8. Når et uhell først inntreffer er IF de flinkeste. Med markedsledende bygningsekspertise som kan hjelpe deg med en gang et uhell skjer.

Hvorfor velge IF bilforsikring

Velger du IF sin bilforsikring vil du være sikret for parkeringsskader, da du ikke vil få noe bonustap. Skulle du ha noen andre skader vil du maksimalt miste 10% av bonuspoengene. IF tilbyr fem forskjellige dekninger: ansvarsforsikring, delkasko, kasko uten leiebil, kasko med leiebil og super. Hvis du har en gammel bil uten noe særlig verdi vil ansvarsforsikring være det riktige valget. En bil av litt høyere verdi kan delkasko være lurt. Har du derimot en nyere bil og ønsker bedre dekning kan kasko være et lurt valg. For de som ønsker maksimal dekning vil Superforsikringen til IF være det rette valget.

Finn riktig dekning med IF Reiseforsikring

Når du reiser er det viktig med en god reiseforsikring. IF tilbyr mange forskjellige som skal treffe alle sine behov. Du kan blant annet velge mellom helårs reise, enkeltreise ungdom, enkeltreise, au pair forsikring og student i utlandet. Når du først skal ha en reiseforsikring er det anbefalt at du velger en som gjelder for hele året. Velger du superforsikringen til IF vil du i tillegg være få dekket:

 • Reiser på inntil 60 dager
 • Arrangement som su ikke får være med på og overnatting som skyldes forsinkelse
 • Egenandel på leiebil og tap av nøkler
 • Skulle det skje et uhell vil forsikringen dekke skade på tingene dine.
 • Hjelp til å flytte forsikringene dine til IF.
 • Få like gode vilkår som du hadde i forrige forsikringsselskap.

 

IF superforsikring

Mange av IF sine forsikringer har superdekning. Velger du en av de kan du føle deg sikker på at du har en av markedets beste forsikringer. Skulle du hatt bedre vilkår hos ditt gamle forsikringsselskap kan du vise dette til IF. Da vil de erstatte de gamle vilkårene mot de nye. Forsikringene til IF som omfattes av denne supergarantien er:

 • Hytteforsikring
 • Husforsikring
 • Reiseforsikring
 • Innboforsikring
 • Bilforsikring

 

Erfaringer med IF Forsikring

Selv om IF er et stort forsikringsselskap har de mange fornøyde kunder. De tilbyr forsikringer som passer alle, noe som kan være årsaken til at kundene er fornøyde. Ønsker du å høre om andre sine erfaringer kan det være lurt å forhøre seg med venner og bekjente.

Hvorfor IF?

Med IF sine forsikringer skal alle kunne finne en forsikring som passer sitt behov.

Velger du en Superforsikring hos IF vil du være godt dekket samtidig som du kan føle deg trygg.

Fordelesprogrammene til IF vil gi deg bedre priser på dine forsikringer.

Få en av markedets beste forsikringer

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring