Forsikring fra KLP 

KLP er Norges største pensjonsselskap som ble startet av flere kommuner over hele Norge. I dag er det alle kundene som eier KLP, derfor går all verdiskapning til fordel for kundene. KLP er opptatt av at deres kunder skal kunne føle seg trygg til enhver tid. For å sikre dette tilbyr de gode forsikringer til lave priser.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Føl deg trygg med riktig dekning

Har du god nok forsikring?

Når du har en forsikring er det viktig at du får den som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Sjekk at du har valgt riktig dekning fra KLP.

Hvorfor velge KLP bilforsikring?

Jobber du og har pensjon i KLP får du den beste bilforsikringen. Altså du får Kasko maks til samme pris som den vanlige kaskoforsikringen. Med en Kasko maks får du dekket blant annet:

 • Ingen egenandel ved påkjørsel av dyr
 • Bonusopptjeningen er den raskeste i markedet
 • Veihjelp ved behov er gratis
 • Leiebil i 30 dager dersom skaden blir dekket av forsikringen

 

KLP Reiseforsikring

Når du er på reise er det viktig at du er trygg, dette vet KLP og ønsker at kundene skal føle seg trygge med deres forsikring. I 2018 ble reiseforsikringen til KLP kåret til den billigste og beste reiseforsikring i Norge. Hvis du har KLP sin reiseforsikring vil du bli dekket for:

 • Reiser opptil 60 dager sammenhengende i hele verden
 • Reiser til butikken, jobben og hytta vil være dekket.
 • Forsikringsbevis som du finner på Min side
 • KLP og Nordens største alarmsentral SOS International har et samarbeid som du vil dra nytte av.

Ønsker du reiseforsikring fra KLP må du ha enten bil-, barn-, innbo-, hus- eller personforsikring hos KLP.

KLP Skadeforsikring

KLP tilbyr flere ulike skadeforsikringer. Forsikringer som du kan velge mellom er:

 • Innboforsikring
 • Husforsikring
 • Reiseforsikring
 • Hytteforsikring
 • Hundeforsikring
 • Verdigjenstandsforsikring
 • Katteforsikring
 • Kjøretøy og bilforsikring

 

KLP Uføreforsikring

Blir du skadet eller syk og ikke er i stand til å jobbe lenger, da er det muligheter for at du har krav på å få uførepensjon. I tillegg til krav på ytelser fra NAV er det også noen tilfeller hvor du kan få uførepensjon fra KLP. For at du skal ha mulighet og rett på uførepensjon forutsetter det at arbeidsgiveren din har en avtale om uførepensjon for de ansatte. Med tanke på sykdom er det noen begrensninger i forhold til å få uførepensjon, dette gjelder sykdom du har hatt før du ble meldt inn i ordningen.

Erfaring med KLP

Mange som har benyttet seg av KLP forsikring kommer stadig med gode tilbakemeldinger. Skadeoppgjør, kundetilfredshet og kundeservice er noe de scorer høyt på. De fleste kunder sier at de får hjelpen de trenger og at prisene er konkurransedyktige.

KLP Forsikring

Det var flere små kommuner over hele landet som startet KLP, akkurat som et spleiselag. I dag er de Norges største pensjonsselskaper. Ønske til KLP er å kunne ta vare på deg, familien din og tingene deres. Har du en jobb med pensjon i KLP vil du få medlemspriser på forsikringene de tilbyr.

Hvorfor skal du velge KLP?

Velger du å ha forsikringene dine hos KLP har du mange forskjellige forsikringer å velge mellom til konkurransedyktige priser. Flere tester viser også at forsikringene scorer høyt. Ønsker du å føle deg trygg til enhver tid kan det være lurt å vurdere KLP forsikring som et alternativ for dine forsikringer. Trenger du en billig forsikring som dekker dine behov? Få tilbud fra KLP Forsikring og andre forsikringsselskap. Sammenlign og finn den beste avtalen.

KLP Forsikring

Det var flere små kommuner over hele landet som startet KLP, akkurat som et spleiselag.

I dag er de Norges største pensjonsselskaper. Ønske til KLP er å kunne ta vare på deg, familien din og tingene deres.

Har du en jobb med pensjon i KLP vil du få medlemspriser på forsikringene de tilbyr

Få samlerabatt hos Codan Forsikring

 

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring