Forsikring fra Sparebank 1  

Sparebank 1 vet hvor viktig det er at du, familien din og eiendelene deres blir godt forsikret. Derfor har de lagd produkter som passer til de fleste. I følge Norsk kundebarometer har Sparebank 1 forsikring de mest fornøyde og lojale kundene. Kanskje nettopp fordi at de kjenner kundene sine og deres behov.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Føl deg trygg med riktig dekning

Har du god nok forsikring?

Når du har en forsikring er det viktig at du får den som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Sjekk at du har valgt riktig dekning fra Sparebank 1.

Hvorfor velge Sparebank1?

På grunn av Sparebank 1 Forsikring sin service og produkter har de fått mange lojale og fornøyde kunder. Hvis du velger Sparebank 1 får du hjelp til å finne tilpasset og riktige forsikringer i forhold til dine behov.

Forsikringer hos Sparebanken 1

Sparebank 1 tilbyr mange ulike forsikringer, her kommer en liten oversikt over hvilke typer:

  • Bil, båt og andre kjøretøy
  • Hus og reise
  • Helse og liv
  • Dyr

 

Er du LO favør medlem?

Er du medlem i LO-forbundet vil du få enda bedre priser på forsikring hos Sparebank 1. Norges beste innboforsikring og kollektiv hjem vil være inkludert i medlemskapet ditt. Er det flere i hjemmet ditt som er medlem av LO, vil dere slippe å betale egenandel ved en skade.

Melde skade hos Sparebank 1

Skulle en skade eller et uhell skje, kan du lett melde dette inn på hjemmesiden til Sparebank 1 skadeforsikring. Her vil det være en veiviser som guider deg gjennom hele prosessen. Altså du vil få god hjelp til å vite hvilken informasjon du skal legge inn hvor.

Sparebank 1 reiseforsikring

Har du eller vurderer du reiseforsikring Sparebank 1, kan både du og familien din være trygg på at dere får hjelp når dere trenger hjelp i hele verden. Om du velger den beste dekningen vil du være forsikret med en gang du går ut av døren hjemme. Avbestillingsforsikring er inkludert i denne forsikringen.

LO favør reiseforsikring

Hvis du er medlem av LO-forbundet vil du få den beste forsikringen som vi har beskrevet over, til en lavere pris. Sparebank 1 forsikring lofavør tilbyr nemlig rabatter. Husk derfor å oppgi at du er medlem dersom du er det.

Forsikring til bil

Når du skal velge en bilforsikring er det viktig at du finner ut hvilket behov du har, altså hva forsikringen skal dekke. Har du en gammel bil som ikke er verdt så mye, da kan ansvarforsikring være et lurt valg. Har du en litt nyere bil kan delkasko passe bra. Ønsker du maks dekning eller har en ny bil kan en kasko eller super forsikring være det riktige valget for deg.

Sparebank 1 bilforsikring

Har du bilforsikring sparebank 1 vil du ikke tape mer en maksimum 10% av bonuspoengene dine ved en skade. Med bonusprogrammet til sparebank 1 kan du nå toppen 4 år fortere enn hva som er normalt i markedet. Samler du alle forsikringene dine hos Sparebank 1 vil du rabatter opptil 20%. I føle målinger gjennomført av EPSI har Sparebank 1 ved et skadeoppgjør de mest fornøyde kundene.

Sparebank 1 Uføreforsikring

Om det skjer noe og du skulle ha blitt ufør vil du få penger ved å ha en uføreforsikring utenom det du får fra arbeidsgiveren din og NAV. Sparebank 1 tilbyr to forskjellige uføreforsikringer. Det er opp til deg å vurdere om du kun trenger 1 eller begge to.

Uførepensjon

  • Skulle du blitt ufør, er det lurt å ha sikret seg. Inntektene vil reduseres mens utgiftene vil være det samme. Om du er ung kan det være lurt å tenke på at du har mange år igjen i arbeid.
  • Frem til du bli pensjonist får du utbetalt både ved varig og midlertidig uførhet.
  • Du vil få et fast utbetalt beløp i måneden.

Uførekapital:

  • Du vil å utbetalt en engangssum
  • Utbetalingen vil skje ved varig uførhet

Utbetalingen som du får fra forsikringen kan du bruke til hva du vil. Om du ønsker å nedbetale gjeld eller oppgradere boligen din, slik at du får en lettere hverdag er det du som bestemmer.

Sparebank 1 

Sparebanken 1 sin historie går helt tilbake til 1836. Det startet med at Tromsø Sparebank skulle være en bank som passet til folk flest, hvor banken hadde et tydelig samfunnsansvar

Med tiden som gikk kom det flere og flere sparebanker i hele Norge, i de største byene var det ofte flere. I 1930 var det målt 627 sparebanker i landet. Grunnen til at alle ble startet var at noen mente at for å løfte det lokale samfunnet videre måtte en lokal bank til.

Få samlerabatt hos Sparebank 1

 

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring