Forsikring fra Storebrand

Visjonen til Storebrand Forsikring er “våre kunder anbefaler oss”. Deres ønsker er å kunne levere løsninger som er tilpasset hver og en av deres kunders livssituasjon slik at de føler trygghet. Med et bredt utvalg av forsikringer og lang erfaring har Storebrand mye å by på. Her finnes det forsikringer til de fleste.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Føl deg trygg med riktig dekning

Har du god nok forsikring?

Når du har en forsikring er det viktig at du får den som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer! Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Sjekk at du har valgt riktig dekning fra Storebrand.

Storebrand bilforsikring

Bonussystemet til Storebrand har blitt fornyet når det gjelder bilforsikring. Uansett skader og uhell hvor du bruker bilforsikringen vil du ikke få mer en maksimum 10% bonustap. Du kan velge mellom 4 forskjellige dekninger hos Storebrand bilforsikring. Det er Super, kasko, delkasko og ansvarsforsikring. Har du elbil har de også en egen elbilforsikring for dette. I samarbeid med Norsk elbilforening har denne forsikringen blitt utviklet.

Storebrand livsforsikring

Skulle du gått bort og hatt en dødsforsikring vil de etterlatte få en stor engangsutbetaling. Denne betalingen vil hjelpe de som sitter igjen med å betale ned på gjeld. På denne måten har de mulighet til å beholde huset og litt av den vanlig hverdagen sin. En god dødsfallforsikring er viktig for de som har:

  • Gjeld og barn som forsørges
  • Felles lån med samboer eller ektefelle
  • Særkullsbarn med samboer/ektefelle

Du velger selv hvilke sum som skal utbetales når du oppretter en dødsforsikring. De som sitter igjen om mottar denne betalingen kan selv velge hvordan de vil bruke dem. Hvis du er alene uten en partner vil nok ikke denne forsikringen være så aktuell for dere. Etter du har fylt 70 år kan ikke forsikringen kjøpes lenger. Den gjelder kun frem til året du fyller 90.

Storebrand helseforsikring

Har du helseforsikringen til Storebrand vil du få spesialistbehandling innen 10 arbeidsdager. Dette vil gi deg en mulighet til å komme raskere tilbake i arbeid og tilbake til din hverdag om du skulle blitt skadet eller syk. Storebrand tilbyr tre forskjellige dekninger, Topp, Pluss og Basis. Om du velger helseforsikring pluss vil du få dekket 24 timer hos en fysioterapeut i året. Denne dekker også 24 timer hos en kiropraktor. Du vil også få dekket behandling hos psykolog.

Storebrand reiseforsikring

Velger du reiseforsikring hos Storebrand kan du velge mellom super og basis. Om du velger Storebrand sin super reiseforsikring får du markedets mest omfattende reiseforsikring. Forskjellen på disse to forsikringene er at Super reiseforsikring dekker flere forskjellige skader enn standard og gir i tillegg større erstatningssummer. Du kan velge mellom å kjøpe en reiseforsikring som dekker kun deg eller deg og hele familien.

Erfaring med Storebrand Forsikring

Storebrand får stadig gode omtaler for sitt store utvalg av forsikringer. I flere av forsikringstestene har de kommet godt ut og scoret høyt. Hundeforsikring, katt, reise, mc og barneforsikring er de som har havnet på toppen av listen.

Hvorfor velge Storebrand Forsikring?

Storebrand er et kjent forsikringsselskap med et stort utvalg av produkter. Om du ønsker en basis forsikring eller super finner du dette hos Storebrand. Fordelen med å velge dem er at de er et stort firma som har lært å kjenne sine kunder.

Pris på forsikring

Å gi en pris på forsikring kan være vanskelig. Den vil nemlig variere ut ifra hvilken dekning du ønsker, type forsikring og mye mer. For å få en mer spesifikk pris kan du fylle ut vårt skjema og velge å motta tilbud fra Storebrand. Innen kort tid vil du motta pristilbud fra de forsikringsselskapene du valgte. Da er det bare å sammenligne og velge den beste forsikringen.

Flytt dine forsikringer til Storebrand

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring