Forsikring fra Tide

Tide forsikring AS sitt fokus er «å han mennesket i fokus, drive aktiv skadeoppfølging, og utvikle og tilby trygghetsskapende løsninger». De er opptatt av at det skal være lønnsomt å være kunde hos den, samtidig som du får hjelpen du trenger, når du trenger den. Tide tilbyr en rekke ulike produkter som skal dekke alle sine kunders behov. Du skal få den forsikringen du trenger til gode priser.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Føl deg trygg med riktig dekning

Har du god nok forsikring?

Når du har en forsikring er det viktig at du får den som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Sjekk at du har valgt riktig dekning fra Tide.

Bruk en forsikringskalkulator

Før du tar valget å kontakte nye forsikringsselskaper for å få en pris kan det være lurt å bruke en forsikringskalkulator. På denne måten vil du få en pekepinn på hva prisen ligger på og hvilken dekning du trenger. Da vil du ha bedre forutsetninger når du skal innhente tilbud på forsikring.

Tide uføreforsikring

Skulle du vært uheldig og blitt uføre vil det ha en stor påvirkning for din inntekt. Med utgifter som vanlig og en drastisk nedgang i inntekten kan det bli et problem. Mange forsikringsselskaper betaler ikke før det er konstatert at du er arbeidsufør, noe som kan ta flere år.

Dersom du har Tide sin uføreforsikring vil du få utbetalt etter det har gått 1 år med sykemelding, i tillegg får du utbetalt en engangssum ved varig uførhet. Forsikringen heter uføre total og kan kjøpes fra man er 18 år og frem til man bli 51 år. Forsikringen vil gjelde frem til man fyller 55 år. Prisen på forsikringen vil variere ut ifra forsikringssum, utdannelse og alder. Alle utbetalingene er skattefrie og ved 50 % arbeidsuførhet vil du ha rett på hele beløpet.

Tide bilforsikring

Velger du å flytte bilforsikringen din til Tide kan du velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og Premium. Sistnevnte forsikring er kåret til en av markedets beste bilforsikring. Har du en bil som er gammel uten noe særlig verdi kan ansvarsforsikring være et lurt valg. Hvis du har en bil som er verdt under 100.000 kan delkasko passe best. Har du en nye bil med høyere verdi kan det være lurt med kasko. Hvis du ønsker best mulig dekning til din bil er Premium den rette forsikringen for deg.

Tide reiseforsikring

Velger du Tide sin Premium reiseforsikring vil du få en av markedets beste reiseforsikringer. Denne forsikringen dekker reiser opptil 70 dager. Ulykkesforsikring er inkludert her. Med denne forsikringen vil du være dekket på feriereiser, dagsturer og tjenestereiser. Samboer/ektefelle og barn under 20 år er dekket av denne forsikringen. Ved erstatning er det ingen egenandel. Ved ulykkesforsikringen vil det komme 1000 kr i behandlingsutgifter.

Erfaringer med Tide forsikring

Med flere forsikringer som er kåret til en av markedets beste har Tide mange fornøyde kunder. Ønsker du å høre om andre sin erfaring kan du forhøre deg med venner og bekjente om hvilken erfaringer de har.

Tilbud fra Tideforsikring

Ønsker du å motta tilbud fra Tide forsikring? Da er du velkommen til å benytte deg av vårt skjema. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet og velge hvem det skal sendes til. Innen kort tid vil du motta tilbud fra de valgte leverandørene. Da er det bare å sammenligne og velge det beste tilbudet.

Hvorfor velge Tide?

Tide har mange gode kunder som snakker godt om dem. Med produkter og løsninger som skal passe de fleste sine behov, slik at du slipper å betale for dekning du ikke trenger er mange kunder fornøyde.

Ønsker du en forsikring som passer bra for deg, uten å betale for mye? Da kan du vurdere å innhente tilbud fra Tide.

Få en av markedets beste forsikringer

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring