Forsikring fra Tryg 

Tryg tilbyr forsikringer i Sverige, Danmark og Norge. I Norden har de nest størst posisjonen som et skadeforsikringsselskap. I Norge ligger hovedkontoret i Bergen og består av 1100 ansatte. Tryg arbeider for at kundene deres skal få en bekymringsfri hverdag. De oppfattes som det beste forsikringsselskapet på inntjening, forsikring og mennesker.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Føl deg trygg med riktig dekning

Har du god nok forsikring?

Når du har en forsikring er det viktig at du får den som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Sjekk at du har valgt riktig dekning fra Tryg.

Tryg Reiseforsikring best i test

Hvis du velger tryg sin reiseforsikring, står valget mellom to forskjellige dekninger. Det er reiseforsikring standard og Reise ekstra. Sistnevnte dekning er kjent som en av markedets beste reiseforsikring. Velger du denne dekningen vil du være forsikret med en gang du går ut av hjemme ditt og på tjeneste- og fritidsreiser. Forsikringen er spesielt kjent for å være bra for reisegods, reisesyke og avbestilling. Om du ønsker egenandel på denne forsikringen bestemmer du helt selv. Reise ekstra fikk topp score i en test av Familieøkonomi.

Føl deg trygg med Tryg Bilforsikring

Hos Tryg kan du velge mellom fire forskjellige dekninger på din bilforsikring. Det er ansvarsforsikring, delkasko, kasko og bil ekstra. Hvis du har en gammel bil uten særlig verdi vil ansvarsforsikring passe bra for deg. Har du en bil med litt høyere verdi kan delkasko lønne seg. Dersom du har en bil som er verdt mye eller du ønsker full dekning anbefaler vi at du velger kasko eller bil ekstra. Hvis du velger bil ekstra får du maksimal dekning på din forsikring. Da vil du være dekket for vanlige uflaksskader og parkgrisskader uten å miste bonuspoengene dine.

Tryg Helseforsikring

Skulle du vært uheldig og blitt syk, er en helseforsikring lurt å ha. Den vil gi deg økonomisk støtte samtidig som du får raskere behandling. Det er mange forskjellige helseforsikringer på markedet. Tryg tilbyr:

  • Tryg 55+ helseforsikring – her blir helseforsikringen skreddersydd til de som er over 55 år.
  • Kritisk sykdomsforsikring – Blir du alvorlig syk kan du få erstatning med et engangsbeløp inntil 1 million kroner.
  • Ulykkesforsikring – blir du alvorlig skadet i for eksempel en bilulykke vil du få en engangsutbetaling. Du vil også få dekket inntil 3 år behandlingsutgifter.
  • Barneforsikring – Dekker ulykke og sykdom på barn inntil de fyller 26 år.
  • Dødsrisikoforsikring – Livsforsikring som sikrer de som sitter igjen dersom du skulle dø grunnet en ulykke.
  • Behandlingsforsikring – Behandling innen 14 dager.

 

Tryg Forsikring har kjøpt opp Troll

I mars 2018 kjøpte Tryg alle forsikringene til Troll forsikring. Grunnen til at de kjøpte opp Troll, var for å styrke sine markedsposisjoner, særlig på Østlandet. De gjorde det samme med OBOS forsikring i 2017. dette ble et vellykket oppkjøp. De satser derfor på at det samme skjer med oppkjøpet av Troll Forsikring.

Erfaringer med Trygforsikring

Flere som snakker om Tryg forsikring, referer til de som et trygt forsikringsselskap med god produkter. Flere av produktene til Tryg har gjort det godt på ulike tester. Ønsker du å høre om andre sine erfaringer? Da anbefaler vi at du forhører deg med venner og bekjente.

Hvorfor velge Tryg?

Tryg tilbyr mange forskjellige forsikringer, som skal kunne dekke alle sine behov.

Enten du trenger Tryg innboforsikring eller bilforsikring, kan du velge mellom ulike dekninger for ditt behov.

Hvis fokuset ditt ligger på å ha en tryggere hverdag ved valg av forsikring, kan Tryg være et lurt valg.

Få en av Norges beste forsikringer

 

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring