Få beste Kasko 

Kasko er en av tre dekninger du kan velge på bilforsikringen din. Ellers har man ansvarsforsikring og delkasko. I tillegg til dette er der flere forsikringsselskaper som tilbyr en forsikring enda bedre en kasko, denne heter som regel kasko super eller kasko ekstra. Disse passer bra for de som ønsker maksimal dekning
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Få en billig kaskoforsikring med kun 3 enkle steg!

1. Fyll ut ett skjema

Du fyller kun ut ett skjema – som sendes til flere selskaper.  Vi gjør den tidkrevende jobben for deg!

2. Velg selskaper

Velg opp til fem selskaper som du ønsker tilbud fra. Vi har samlet de trygge og beste selskapene på ett sted.

3. Få beste tilbud

Selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde – og vil strekke seg langt for å gi deg gode tilbud.

Sammenlign tilbud på kaskoforsikring fra flere forsikringsselskaper

+ mange flere: Codan, Enter, Frende, IF,Storebrand, Vardia, osv.

Få billig kaskoforsikring

Ønsker du en billig kaskoforsikring som samtidig dekker dine behov? – klikk her

Få beste kaskoforsikring

Få den beste kaskoforsikring ved å innhente flere forskjellige tilbud. Vi kan hjelpe deg – sjekk her

Prøv vår forsikringskalkulator

Bruk vår forsikrings kalkulator for å få de beste tilbudene – start nå

Føl deg trygg med en god bilforsikring

Har du god nok kaskoforsikring?

Når du har en bil er det viktig at du får den forsikringen som dekker deg best, ingen andre. Det er mange av oss som ikke sjekker opp hva forsikringene våre dekker. Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer!

Du kan spare deg for mye ved å sjekke hva slags dekning du har, og eventuelt innhente nye tilbud. Det koster deg ingenting om du bytter forsikringsselskap hvis du får et bedre tilbud.

Visste du at

Nordmenn byttet forsikringsselskap i 2017

Det er enklere enn du tror!

 1. Du kan bytte når du vil
 2. Det nye selskapet avslutter din gamle forsikringsavtale
 3. Det koster deg ingenting

Kasko bil

Skal du ha en bilforsikring kan man som regel velge mellom 3 forskjellige dekninger. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og fullkasko.

Ønsker du best mulig dekning er kasko den beste dekningen. I tillegg til kasko tilbyr også de fleste forsikringsselskaper en forsikring som har enda bedre dekning. Denne heter som regel Superkasko eller kasko pluss.

Er du godt nok dekket dersom et uhell skjer?

Sjekk forsikringene dine minst én gang i året.

Det lønner seg.

Hva dekker kasko?

Skulle du havnet i en ulykke vil en kasko forsikring dekke skader på din egen bil som følge av ulykken, dette inkluderer reparasjon. Altså, i en kasko forsikring har du inkludert ansvarsforsikring, delkasko og litt mer. Kort oppsummert så dekker kasko skade på personer utenfor og i bilen, skader påført av andre kjøretøy og skader påført eiendeler og bygninger. I likhet med delkasko, dekker kasko også:

 • Tyveri og tyveriforsøk
 • Brann
 • Skade på glassruter
 • Veihjelp og redning
 • Rettshjelp

I tillegg til disse skadene dekker kasko skader på eget kjøretøy ved:

 • Hærverk
 • Sammenstøt
 • Utforkjøring
 • Velting
 • Ytre påvirkninger og annet tilfeldig

Hærverk på bil

Med Kasko er du dekket for hærverk på bilen din

Kasko eller delkasko?

Normal anbefales bileiere av nye og dyre biler å ha kasko. Da reparasjonskostnadene fort kan bli høye, og bilen har en høy verdi. Det vil si at de som har nye biler og biler som er ett par år gamle burde ha en kaskoforsikring. Men selvfølgelig er det en vurdering hver og en må ta, men som regel lønner det seg å ha full kasko hvis du har en nyere bil med høy verdi.

Man pleier å sette grensen når bilens verdi er 100.000 kroner, har du en eldre bil under denne verdien burde du vurdere om det er vits å få så store reparasjonskostnader dekket. Velger du kasko vil det naturligvis koste mer enn delkasko, du bør derfor vurdere om kostnaden er verdt det. Velger du delkasko i istedenfor med en lav egenandel kan du jo sette differansen på en sparekonto slik at du har ekstra penger om noe skulle skje.

Forskjell på kasko og delkasko

Den største forskjellen mellom delkasko og kasko er at kasko har bedre dekning. Har du valgt kasko vil du være dekket ved utforkjøring, velting, hærverk, sammenstøt og annen tilfeldig plutselige og ytre påvirkninger. Ønsker du bedre dekning enn hva full kasko gir deg er det flere forsikringsselskaper som tilbyr et enda bedre alternativ. Denne type kasko heter ofte kasko ekstra eller super kasko. Den gir bedre dekning og er også da naturligvis dyrere enn vanlig kasko.

Pris på kasko

Kasko er en av de beste dekningene du kan få og er naturligvis også dyrere enn de som dekker mindre. Årsaken til dette er at forsikringsselskapene forventer at det blir høye reparasjons- og erstatningsskader ved en ulykke. Prisene på kaskoforsikringen vil også variere mye i fra de ulike forsikringsselskapene, selv om det er samme vilkår. Derfor anbefaler vi at du innheter tilbud fra flere selskaper. På denne måten kan du spare en del penger. Gjennom vårt skjema kan du motta tilbud raskt og enkelt. Etter du har fylt det inn og valgt hvem du ønsker tilbud fra, vil du innen kort tid få svar. Da er det bare å sammenligne og velge den beste forsikringen for deg. Om du ikke er fornøyd med noen av tilbudene kan du enkelt og greit takke nei. Tilbudene er het uforpliktende og gratis!

Hva er kasko

Har du en bil som du skal kjøre på de norske veien er det pålagt med forsikring. Minimum dekningen er ansvarsforsikring. Denne dekker kun skader som ditt kjøretøy har påført andre ting og mennesker. Kasko derimot er en forsikring som har god dekning dersom det meste skulle skje. Det er en forsikring for de som ønsker best dekning.

Mini kasko

Har du en bil av høyere verdi og ønsker god dekning er det flere typer du kan velge mellom. De fleste forsikringsselskaper tilbyr vanlig kasko forsikring, i tillegg til dette kan du velge en enda bedre forsikring som passer bra for deg som ønsker maksimal dekning. Denne heter ofte kasko ekstra eller kasko super.

Hva er full kasko

Velger du full kasko vil du ikke bare få dekket skader på andre sin eiendom og personskader. Denne forsikringen dekker også skade på eget kjøretøy, dersom du har vært involvert i et velt, kollisjon, utforkjøring eller annen type ulykke. Mange velger denne type forsikring, den er et godt alternativ og dekker ofte flere situasjoner.

Dekker full kasko motorhavari

Flere forsikringer har en super forsikring som dekker motorskader. Skulle det skje et plutselig motorhavari kan det være mulig at forsikringsselskapet ditt dekker dette etter nærmere vilkår.

Hvis du ikke har en forsikring som dekker dette er det fortsatt mulighet for at du har rett på utbedring av motoren. Kjøpsloven sier at det er en absolutt reklamasjonsfrist på 2 år, og etter forbrukerkjøpsloven er den 5 år. Det vil si at om du har kjøpt bilen av en privatperson er det kjøpsloven som gjelder. Har du derimot kjøpt den av en bilforhandler som en privatperson er det forbrukerkjøpsloven som gjelder. Dette forutsetter at du reklamerer innen rimelig tid.

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring