Sammenlign

forsikring

Forsikringer er noe av det viktigste å ha i orden. Sjekk at du er godt nok dekket slik at du får hjelpen du trenger om noe skjer. Samtidig er det mange forsikringer som har like vilkår, men til ulike priser. Derfor lønner det seg alltid å sjekke pris fra flere forsikringsselskaper. Slik at du ikke må betale mer enn du må.
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Slik finner du billig forsikring på 3 enkle steg

1. Fyll ut ett skjema

Du fyller kun ut ett skjema – som sendes til flere selskaper.  Vi gjør den tidkrevende jobben for deg!

2. Velg selskaper

Velg opp til fem selskaper du ønsker tilbud fra. Vi har samlet de trygge og beste selskapene på ett sted.

3. Få beste tilbud

Selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde – og strekker seg langt for å gi deg gode tilbud.

Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper

+ mange flere: Codan, Enter, Frende, IF,Storebrand, Vardia, osv.

Spar tusenlapper på dine forsikringer

9 av 10 kan spare på forsikring

Faktisk kan hele 9 av 10 få en bedre avtale på forsikring – enten det gjelder pris eller vilkår. Det er stor sannsynlighet for at du er en av dem som betaler for mye. Hvorfor fortsette å kaste penger ut vinduet?

Det koster deg ingenting å bytte forsikringsselskap. Faktisk er det både kjapt og enkelt. Det betyr at du har mye å vinne på å sjekke tilbud. Hvor mye kan du spare?

Visste du at

Nordmenn byttet forsikringsselskap i 2017

Det er enklere enn du tror!

 1. Du kan bytte når du vil
 2. Det nye selskapet avslutter din gamle forsikringsavtale
 3. Det koster deg ingenting

Helt gratis

Tjenesten er selvfølgelig helt gratis å bruke.

Raskt & enkelt

Skjemaet tar noen minutter å fylle ut.
~

Trygt & sikkert

Din informasjon går kun til selskapene du velger.

Uforpliktende

Du kan selvsagt takke nei til tilbudene du får.

La forsikringsselskaper konkurrere om å gi deg best pris og vilkår på forsikring.

Få beste tilbud på forsikring raskt og enkelt

Gjort noen forebyggende tiltak?

Risikoreduserende tiltak som å gjennomføre en elkontroll, installere en brann- og innbruddsalarm og vannstoppventil kan gi deg billigere forsikring.

Sjekk nå

Medlem i noen
organisasjoner?

Husk alltid å sjekke hvilke organisasjoner forsikringsselskapene har samarbeid med. Da kan du fort få ekstra gode betingelser på dine forsikringer.

Sjekk nå

Kjøretøyforsikring

Bilforsikring (inkl. Elbil)

Har du en bil som du har planer om å kjøre med, så er du pålagt til å ha bilforsikring. Hvilken dekning du ønsker er opp til deg.

Du kan hovedsakelig velge mellom fire forskjellige dekninger. Det er ansvarsforsikring, delkasko, full kasko og en ekstra bra kasko.

Få tilbud på bilforsikring

Få tilbud på elbil-forsikring

Bobilforsikring

Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby.  Prisen på en bobil varierer men de ligger gjerne på 600.000-900.000 kr, avhengig av alder, størrelse og mye mer.

Med en så dyr investering kan konsekvensene bli store om det skjer noe. Derfor er det viktig å ha en god bobilforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, kasko og en superforsikring. Kasko og superforsikringene er vil deg best dekning.

Få tilbud på bobilforsikring

MC-forsikring

Har du en motorsykkel eller ønsker en, vet du at sesongen for kjøring er kort. Derfor kan det være lurt å sikre seg med en god MC-forsikring denne perioden. Da slipper du å vente lenge på hjelp dersom noe skulle skjedd.

Få tilbud på MC-forsikring

Mopedforsikring

Om du har en scooter eller moped vil en god mopedforsikring komme godt med. Du kan velge mellom tre forskjellige dekninger; ansvar, delkasko og kasko.

Få tilbud på mopedforsikring

ATV-forsikring

Hvis du eier en ATV er det viktig med forsikring, for ulykker skjer og det er det dumt å ikke ha forsikring. ATV-forsikringer dekker alt fra ulykker til tyveri. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få tilbud på ATV-forsikring

Campingvognforsikring

Når du er på reise rundt med en campingvogn er det som å reise rundt, men samtidig ha med «hjemmet ditt» Det er lett for å bli begeistret på sånne reiser. Før du forlater hjemmet ditt er det viktig å tenke på sikkerhet.

For å få den beste reisen er det viktig med en god campingvognforsikring. Alt burde være i orden før du reiser på tur. Hvis det skulle oppstå skader eller noe uforutsett på tur, er det betryggende å vite at du får hjelp.

Få tilbud på campingvognforsikring

Traktorforsikring

Eier du en traktor er det lurt med en traktorforsikring, enten du er privatperson, idrettslag, gårdsbruker eller i borrettslag. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan også forsikre ATV som er registrert som traktor som eies av privatpersoner og er til privatbruk. (Disse kan ikke gå fortere enn 40 km/t)

Få tilbud på traktorforsikring

Veteranbilforsikring

Å dra på tur i en fin gammel veteranbil kan være en glede. Om du er heldig og eier en fin veteranbil, kan det hende du har erfart at det fort kan bli dyrt. Med en bil som er over 30 år kan det komme en del uventede reparasjoner. Sikre deg en veteranbilforsikring som er god før du kjører avgårde.

Få tilbud på veteranbilforsikring

Snøscooterforsikring

Har du en snøscooter kan det være lurt med en god forsikring. Det kan skje alvorlige ulykker hvor det kan være godt å få hjelp. Du kan få snøscooterforsikring som hjelper deg både ved ulykke og tyveri.

Få tilbud på snøscooterforsikring

Liv og helseforsikring

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer familiens økonomi ved dødsfall. Det gis en utbetaling til de etterlatte slik at levestandarden kan fortsette som vanlig.

Få tilbud på livsforsikring

Barneforsikring

Det er ikke alt som dekkes av det offentlige ved ulykke eller sykdom hos barn. Få økt sikkerhet med en barneforsikring.

Få tilbud på barneforsikring

Behandlingsforsikring

En behandlingsforsikring, eller helseforsikring garanterer deg rask behandling og gjør at du slipper unødvendig ventetid.

Få tilbud på behandlingsforsikring

Tannhelseforsikring

Plutselige og uforutsette behandlinger hos tannlegen blir fort dyrt. Unngå store kostnader med en tannhelseforsikring.

Få tilbud på tannhelseforsikring

Uføreforsikring

Blir du arbeidsufør, går det drastisk utover levestandarden. Med en uføreforsikring får du en månedlig utbetaling.

Få tilbud på uføreforsikring

Ulykkesforsikring

Du vet aldri når en ulykke skjer. Med en ulykkesforsikring er du sikret både på jobben og fritiden – hele døgnet.

Få tilbud på ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring gir deg økonomisk trygghet om det skulle skje en skade eller ulykke, enten det gjelder liv, hus, bil, båt, innbo eller annet.

Få tilbud på skadeforsikring

Bolig og innboforsikring

Husforsikring

Enten du eier leilighet, rekkehus, enebolig eller tomannsbolig, trengs en husforsikring. Da er bygget sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på husforsikring

Innboforsikring

Alle må ha en innboforsikring på plass. Da er alle eiendelene innenfor boligens fire vegger sikret mot brann, tyveri, skadedyr og naturskader.

Få tilbud på innboforsikring

Hytteforsikring

En hytte får mindre tilsyn enn en bolig. Derfor er det desto viktigere å ha en hytteforsikring som dekker vannskade, brannskade, naturskade og tyveri.

Få tilbud på hytteforsikring

Landbruksforsikring

Om du driver gård, trengs også en landbruksforsikring. Da kan du tilpasse forsikringen til kjøretøy, bygninger, dyre og løsøre du har.

Få tilbud på landbruksforsikring

Båt og vannscooter

Båtforsikring

Sesongen for båt er kort, men likevel kan større uhell skje. Da er det smart å ha en god båtforsikring på plass.

Få tilbud på båtforsikring

Vannscooterforsikring

Alvorlige ulykker kan også skje med en vannscooter. Har du derimot en vannscooterforsikring får du hjelp både ved tyveri og ulykker.

Få tilbud på vannscooterforsikring

Dyreforsikring

Katteforsikring

Større veterinærutgifter og operasjoner til katt blir fort dyrt. Med en katteforsikring slipper du de økonomiske bekymringene.

Få tilbud på katteforsikring

Hundeforsikring

Veterinærutgifter ved sykdom eller skade blir fort mange tusen kroner. Slipp de økonomiske bekymringene med en hundeforsikring.

Få tilbud på hundeforsikring

Hesteforsikring

Hest er generelt en kostbar investering. Med en hesteforsikring er du sikret økonomisk ved sykdom, skade eller død.

Få tilbud på hesteforsikring

Reise

Reiseforsikring

Skulle noe skje mens du er på ferie i utlandet, kan kostnadene bli svimlende høye. En reiseforsikring gir deg tryggheten du trenger.

Få tilbud på reiseforsikring

Tilbakemeldinger fra våre brukere

Kjapt og enkelt! Fikk flere tilbud som jeg vurderte, og endte opp med en billigere og bedre forsikring enn det jeg hadde.
Ida

Fylte ut skjemaet og la mine forsikringer på anbud. Fikk et godt tilbud som jeg takket ja til.
Trygve

Trodde det å bytte selskap var mer tungvint. Jeg bestemte meg for å prøve og endte opp med å spare penger.
Lene

Sjekk forsikringene dine minst én gang i året. Det lønner seg.

Hvorfor forsikring?

Vi fokuserer på det som er viktigst først: Trygghet, det er nøkkelordet når det handler om forsikringer. Du skal kunne sove godt om natten og vite at om det skulle skjedd noe du ikke kan forutse skal det fortsatt komme en fin dag i morgen. Vi vet aldri når sykdom, en ulykke eller andre ting kan skje. Ting kan endre seg fort og plutselig sitter man i en dårlig økonomisk situasjon. Det er derfor viktig å være obs på at man har forsikring med den dekningen man ønsker, sånn at når man trenger hjelp vil man få det.

Bruk en forsikringskalkulator

Man kan finne flere forskjellige kalkulatorer til forskjellige forsikringer på nettet. Der kommer det frem hvor mye forsikringene koster, hva du sparer og hvilke forskjeller det vil være i en gitt situasjon. På denne måten gir forsikringskalkulatoren en indikator på som kan være lurt og hva som er mindre lurt.

Dersom man setter opp et regnestykke (noe som en kalkulatoren også vil gjøre for deg) vil man fort se at det er lurt å ha forsikring dersom noe skulle skje. Om det skulle skje noe uforutsett er det ikke mange som har mulighet til å rydde opp i det økonomiske på den måten et forsikringsselskap kan.

Når det kommer til valg av forsikringer må man jo ta hensyn til økonomi og budsjett. Det er mange faktorer å tenke på, du skal ha den forsikringen som gir deg best dekning og den som er billigst for økonomien din. Det er derfor viktig å bruke tid på forsikringer slik at man kan få de billigste med best mulig dekning.

Kanskje du bør bytte forsikring?

Det er alt for mange av oss som ikke tenker på forsikringene, vi får regningen og betaler. Dette gjør at vi bruker masse penger som vi ikke hadde trengt på forsikring. Det er nemlig ingen forsikringsselskap som kommer til å gi deg beskjed om at du kan betale mindre enn hva du gjør i dag. Derfor er det viktig at vi er oppmerksomme og følger med selv.

Mange eksperter sier at man kan spare mye på å følge med og bytte forsikringsselskaper av og til. Hvis et annet forsikringsselskap kan tilby en forsikring med samme vilkår til en billigere pris – ja da må du bytte slik at du sparer penger.

Om du er våken og følger med på forsikringene dine kan du faktisk spare flere tusenkroner på dette. Av og til kan det lønne seg å samle alle forsikringene ett sted, for de gir rabatter. Men en viktig ting å vite er at de fleste selskaper belønner ingen for å være trofaste slik som du ellers i livet skal være. Når det kommer til forsikringer er det akseptabelt å være utro, så lenge du tjener på det.

Valg av forsikringsselskap

Det kan være vanskelig å finne ut hvilket forsikringsselskap man skal bruke fordi det er så mange forskjellige typer forsikringer og selskaper. Det er derfor viktig å finne ut av hva som lønner seg.

Dette er noen av de selskapene som tilbyr forsikringer:

 • Tryg
 • Codan
 • DNB
 • Troll
 • If
 • Gjensidige
 • Frende forsikring
 • jbf
 • Klp
 • Komplett forsikring
 • Nemi
 • Naf
 • Rema
 • Sparebank 1
 • OBOS

Det er viktig at du finner det riktige forsikringsselskapet for deg, du skal føle deg ivaretatt som en kunde. Skulle du ha opplevd dårlig kundeservice, bør du kanskje vurdere å bytte selskap. Forsikringsselskapene vet veldig godt at det er en høy konkurranse, derfor strekker de seg lang for at kundene sine skal bli fornøyde. Det betyr at de kjemper i flere tilfeller for deg som kunde, dette er noe som kan gjøre at de tilbyr en bedre pris.

Billig forsikring

Det er ikke en hemmelighet at vi alle leter etter nye forsikringer som gjerne er bra og billige. Som mennesker tenker vi ofte først på pris, kanskje spesielt når det kommer til et tema som forsikringer i om at det ikke er noe som vi synes er gøy å bruke pengene våre på. Det er derfor viktig å huske på at dette er en god investering som en dag kan vise seg å være den beste investeringen for din økonomi.

 

Den beste måten å få seg en forsikring som dekker dine behov samtidig som den er billig, er å bruke tid på å undersøke markedet. Bruk tid og sammenligne priser fra de forskjellige selskapene.

Hvordan finner du billigst forsikring?

Hvis du har begynt prosessen for å finne nye forsikringer er du nok ute etter den billigste forsikringen du kan finne. Da er det lurt å få konkrete tilbud fra forskjellige forsikringsselskaper. Da er det lettere å ta et valg etter hvilke tilbud du har fått. Det er viktig at du tenker på at vilkårene skal passe godt for deg.

Hvis du ikke har tid til å ringe til de forskjellige selskapene, er du velkommen til å bruke vår tjeneste. Det eneste du må gjøre er å fylle ut skjema så vil vi gjøre resten for deg. Etter en kort tid skal du motta flere forskjellige pristilbud, dette vil gjøre det lettere for deg å ta et valg som du slipper å bruke en hel formue på.

 

Slik fungerer det:

 1. Fyll ut ett skjema
 2. Motta pris fra selskapene du valgte
 3. Sammenlign tilbudene

Best forsikring er viktigst

De fleste ønsker å spare litt der de kan, selv om de fleste er opptatt av å finne «noe billig», kan det være lurt å fokusere på kvaliteten i innholdet når det kommer til forsikring. Om noe skulle skje er forsikring så viktig at det billigste ikke alltid er det lureste.

 

Dekning og vilkår er derfor det viktigste du burde vurdere i første omgang, deretter kan du sile ut og finne de billigste. Vurder nøye hvor «stor» dekning du ønsker at forsikringen skal gjelde. Det kan være lurt å gå opp i pris om du ønsker at forsikringen skal dekke alle behovene dine, på denne måten vil du føle deg tryggere.

Forsikring best i test 2019

Det er mange som gjør research på nettet og finner artikler hvor det er testet ut forskjellige forsikringsselskap, deretter velger de forsikringsselskap. Noen ganger kan disse testene hjelpe. Men man bør være våken slik at man ikke går i en felle. Du bør alltid være kritisk til kildene, tidspunktet testen ble gjennomført på og til kriteriene for testen. Har du undersøkt at kildene er nøytrale, tidspunktet er gjennomført nylig og at kriteriene som er testet er de kriteriene som er viktig for deg – da kan du ha bedre tiltro mot disse testene.

Ta testen som en veiledning og kun anse den som det. Det er faktisk deg, dine eiendeler og din familie forsikringen skal være best for, ikke en forsikring som er bedre for andre.

PS: Om du baserer deg på en test og tar valg deretter er det viktig at du finner en test for 2019, ikke en gammel fra 2015 eller tidligere.

Pris på forsikring

Det er alt for mange forskjellige forsikringer og forskjellige forsikringsselskaper til at man kan gi eksempel på hva en forsikring vil ligge på. Ta derfor kontakt med et forsikringsselskap og få et tilbud. På denne måten kan du se hvilke priser forsikringene ca. ligger på.

Slik finner du billigste forsikringer

Hvis du er ute etter å finne den billigste forsikringen må du først bestemme deg for hvilken type forsikring du skal ha, så kan du sammenligne prisene fra forskjellige forsikringsselskaper. Det første du må gjøre er å hvite hva du vil forsikre før du kan gå videre i prosessen.

Om du er usikker på hvilken dekning og type forsikring du trenger finnes det flere forsikringseksperter og konsulenter hos de forskjellige selskapene som har lyst å hjelpe deg med å ta rett beslutning.

Få tilbud på forsikring

Det er veldig lett å få tilbud fra forsikringsselskaper, en del av oss syntes allikevel det er kjedelig og tar en del tid. Vi har derfor laget en tjeneste som gjør det lett og veldig praktisk for alle som har lyst å komme i kontakt med et forsikringsselskap uten å bruke all verdenstid på denne prosessen.

Tilbud forsikring

Når man er på jakt etter forsikringer er det viktig å få flere tilbud fra forskjellige selskaper og sammenlikne de. På denne måten ser du hvilke forsikringer som passer best til deg og dine behov. Om du har flere forsikringer fra før bør du sjekke dem jevnlige. Få tilbud hvert år er lurt. Forsikringsselskapene øker summene hvert år, på denne måten kan du unngå dette. Med andre ord; lett sparte penger.

Alle typer forsikringer handler om det samme. En innboforsikring er en innboforsikring, men det kan allikevel være store forskjeller på vilkår og dekning fra selskap til selskap. Det er viktig å lese det som står i liten skrift, du må få med deg forskjellen på hva forsikringene dekker i de forskjellige selskapene du vurderer. Om du ikke gjør dette kan konsekvensene bli store når en skade først skjer og oppgjøret skal gjennomføres. Det er derfor vi alle ønsker forsikring, for å få den hjelpen vi trenger når noe skjer. Det er derfor veldig viktig å sjekke vilkår og hva forsikringen dekker fra de forskjellige selskapene.

Du kan gjerne forhøre deg med en forsikringsrådgiver, slik at du får best mulig forsikring som dekker ditt behov. De jobber med dette hver dag og har som regel flere års erfaring med forsikring. De vil jobbe for finne best mulig løsning for deg. Sett opp en oversikt over hva du ønsker å forsikre, kanskje det kommer flere ting underveis som du ikke har tenkt på som kan være verdt å forsikre. Eller så kan du møte på at de finner ut at du har vært forsikret dobbelt opp, altså at du har betalt for noe du ikke trenger.

Sammenlign forsikring

Hvis du velger å bruke vår tjeneste vil du motta flere forskjellige tilbud på forsikringer. Da er det helt opp til deg hva du vil gjøre, det er uforpliktende og det er du som er sjefen.

Før du tar en avgjørelse bør du sammenligne de forskjellig tilbudene.

Du bestemmer selv når du er klar for å ta det siste steget og få tegnet ny forsikring. Ved at du sammenligner de forskjellige forsikringene er det stor sannsynlighet for at du sparer penger.

Alle har forskjellige behov for at de skal føle de har en tryggere livssituasjon og hverdag. Når du skal skifte forsikringsselskap er det viktig at du baserer deg på hva som gjør det til et tryggere valg som er bra for deg – ikke moren din, naboen din eller svigerfar. Alle har ikke behov for samme type forsikringer, dette er grunnen til at forsikringsselskaper hele tiden endrer seg og finner nye produkter som kan passe til sine kunder. Når du skal finne deg markedets beste forsikring, bør du altså fokusere på å finne den beste forsikringen som passer din situasjon og deg.

Etter du har funnet det produktet med betingelser som passer deg kan du bruke tid og krefter på å sammenligne slik at du får en pris du blir fornøyd med.

Husk det er fortsatt viktig at du følger med på forsikringer og hva andre i markedet kan tilby, på denne måten vil du unngå å betale for mye for dine forsikringer. Det er en del penger å spare på å være våken og alltid følge med på de forskjellige forsikringene dine.

 

 

Du kan gjerne fylle ut et skjema på vår side for å komme i gang med prosessen om å få en tryggere hverdag for deg, familien din og deres eiendeler.

Å bytte forsikringsselskap

Det er lett å bytte forsikringsselskap, i tillegg er det gratis! Etter nye regler 1.januar 2016 kan du bytte forsikringsselskap så ofte du vil. Før måtte man vente til hovedforfall, nå må man ikke det lenger. Det er kun deg det hjelper om du er på og sjekker priser og bytter etter hva som er best for deg.

Hvis du ønsker ett av tilbudene du har mottatt kan du svare på e-postene eller ta kontakt med forsikringsrådiveren som sendte deg tilbudet. De vil gi deg all informasjon om hvordan prosessen går videre for overføring av dine forsikringer. Et samtykke på e-post er ofte nok for selskapene, de krever ikke lenger en signatur for at du skal flytte forsikringene.

For å være helt sikker er det lurt å spørre det nye forsikringsselskapet om de sier opp de gamle forsikringene dine. Å betale dobbelt opp er det siste man ønsker. Når det kommer til barneforsikring eller personforsikring kreves det et helseskjema som du må fylle ut, her må du nok si opp forsikringen selv. Årsaken til dette er karenstiden som er på en til tre måneder. Ditt nye forsikringsselskapet vil bruke denne perioden på å gå igjennom helseopplysninger og godkjenne tegningen av den nye personforsikringen. Du vil være dobbelforsikret i denne perioden for å unngå at du står uten den mest viktige forsikringen.

Om du har bestemt deg for å flytte forsikringene til et annet selskap vil overføringstiden være på en måned. Det vil si at det tar en måned til forsikringsselskapet blir varslet, til du får overført forsikringene til det nye selskapet. Om du velger å bytte selskap på hovedforfall, vil de fleste la deg bytte på samme dag. Om du har noen spørsmål rundt dette kan du spørre forsikringsrådiveren din.

Forsikringer du trenger

Ansvarsforsikring bil

Hvis du eier en bil må du ha ansvarsforsikring. Hvis det skulle oppstå en ulykke må du selv betale skaden på bilen din, men den dekker det som skulle ramme andre. Personskade på passasjer og fører vil bli dekket av forsikringen.

Uføreforsikring

Om du skulle ha blitt ufør er sjansen stor for at inntekten din vil reduseres drastisk. Hvis du har en høy inntekt vil gapet bli stort. Du må se i forhold til din livssituasjon, gjeld og inntekt hvor mye du burde ha i uføreforsikring.

Boligforsikring og innboforsikring

Den mest nødvendige forsikringen er en bra boligforsikring. Her kan det for eksempel oppstå en vannskade eller brann som kan påføre skader til over en million kroner. Da vil Innboforsikringen dekke klær, møbler og alt løsøre ved brannskader, vannskader, tyveri og naturskade. Om du har en leilighet i et borettslag eller sameie er som regel bygningen dekket gjennom en forsikring i felleskapet.

Hvilke forsikringer bør man ha?

Reiseforsikring

Om du skal ha en reiseforsikring burde du ha en som gjelder for et helt år. Ikke velg forsikringen gjennom reiseselskaper eller flyselskaper, disse gjelder kun for en tur og er veldig dyre. Om du er forsikret av et selskap gjennom hele året vil det gjelde om du drar på en hyttetur eller en langhelg til en storby.

Bilforsikring

Hvis du velger delkasko foran fullkasko kan du spare mye. Om bilen din har en mindre verdi enn 100.000 kroner kan du tenke på å velge delkasko i stedet.

Eierskifteforsikring

Om du skal selge boligen din kan det være lurt med en eierskifteforsikring. Da skal du kunne slippe å tenke på eventuelle økonomiske krav som kommer fra kjøperen. Det er som regel ikke store ting kjøpere kommenterer på, men om du har denne forsikringen trenger du ikke å tenke på det formelle. Dette tar forsikringsselskapet seg av.

Barneforsikring

En barneforsikring vil gi erstatning både ved invaliditet som er årsaken til sykdom og ulykke. Du kan også finne noen forsikringer som vil dekke uførhet.

Boligkjøperforsikring

Om du kjøper en bolig som har mangler eller feil kan en boligkjøpsforsikring frita deg for penger og tid. Forsikringsselskapet vil gi deg bistand til en eventuelt feil og hjelpe deg videre med saken. I de fleste tilfeller har selgeren en eierskifteforsikring, med en boligkjøpsforsikring vil du få like mye hjelp.

Anbud forsikring

Før du tar et valg om hvilket selskap du skal bruke for dine forsikringer, burde du ta en runde og se hvilke alternativer du har hos de forskjellige selskapene. For å få flere tilbud fra forskjellige forsikringsselskaper kan du legge dine forsikringer ut på anbud. På denne måten kan du sammenlikne hvilket selskap som kan gi deg best pris, med best dekning.

Hvert år legger forsikringsselskapene på prisen, det kan derfor være lurt å gå igjennom de hvert år. Forsikringsselskapene tenker på sin egen inntekt og hva som lønner seg for dem, gjør det samme ikke vær lojal om du sparer penger på det. Det er ikke vits å betale mer enn man må. Når du bruker anbud vet forsikringsselskapene at det skaper konkurranse, og er inneforstått med at de må konkurrere om å få deg som kunde. Dette kan føre til at de gir deg det lille ekstra du ønsker for å få deg som kunde. For å få til dette kan det hende at de gir deg bedre priser, eller eventuelt at du får noen fordeler i forsikringene dine. Det er viktig å ikke gi etter, du har all makten her. Du kan spare en god del penger på dette.